Головна » 2021 » Лютий » 7 » Набір до першого класу в 2021 році
19:32
Набір до першого класу в 2021 році

Правила зарахування до 1-го класу

Шановні батьки, у 2021 році в місті Каневі прийом до перших класів буде здійснюватись відповідно до нового Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом МОН України від 16 квітня 2018 року №367.

https://ru.osvita.ua/legislation/Ser_osv/60708/

 

Прийом документів для зарахування до 1-х класів

з 19.04.2021 – по 31.05.2021

Запишіться на прийом до директора та віддайте всі необхідні документи для зарахування в школу (при собі мати документ, що засвідчує особу батьків або осіб, які їх замінюють).

заява батьків

копія свідоцтва про народження дитини

оригінал медичної довідки 086-1/0

Право на першочергове зарахування мають діти, які проживають на закріпленій території обслуговування (мікрорайон).

Дізнайтесь, за якою школою закріплено ваш будинок. Для цього зверніться до школи чи скористайтесь посиланням.

http://kaniv-rada.gov.ua/pages.php?p=891

Якщо ви бажаєте відвідувати школу, закріплену не за вашим місцем проживання, потрібно залишити заяву на вільні місця в обраному закладі.

У школах, за якими закріплені території, де проживає дитина, гарантоване її право на першочергове зарахування до закладу. Зараховуються усі діти, місце проживання яких на території обслуговування закладу освіти підтверджене, а також діти, які є рідними (усиновленими) братами або сестрами дітей, які здобувають освіту у цьому закладі, чи дітьми працівників цього закладу. Тоді як у закладах загальної середньої освіти, які належать до інших територій, така можливість буде обиратись шляхом  відкритого жеребкування на вільні місця (глава 2 розділу ІІ Порядку).

Батьки (один із батьків) мають право подати (але обов’язково до 31 травня) необхідні документи (їх копії) до будь-якого закладу освіти для зарахування на вільні місця, враховуючи потужність школи. Кількість шкіл, в які можна подати документи, необмежена.

Такі вільні місця можуть з’явитися в закладі освіти після 01 червня, коли будуть зараховані діти, місце проживання яких було підтверджене відповідним документам. Згідно з Порядком зарахування кожен заклад освіти зобов’язаний оприлюднити кількість таких вільних місць впродовж двох робочих днів з моменту їх з’явлення.

Завантажити цей документ

Переглядів: 305 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Адреса закладу:
Верба І.А.
19000 Черкаська обл.,
м. Канів, вул. Дніпробудівська, 2

(8-047-36)3-21-36 kanivschool4@ukr.net
Місцезнаходження закладу
sample map