Головна » 2015 » Жовтень » 28 » День визволення України від фашистських загарбників
10:53
День визволення України від фашистських загарбників

Вітаємо усіх українців із 71-ю річницею звільнення української землі від фашистських загарбників.

Сьогодні, 28 жовтня 2015 року, наш народ відзначає День визволення України від фашистських загарбників. Саме 28 жовтня 1944 року під час Другої світової війни було остаточне вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників за межі сучасної території України.

Схилімо голови, вшановуючи пам’ять загиблих на фронтах, закатованих у фашистських катівнях, спалених у пекельних крематоріях, замучених голодом, замордованих страшною війною....

"Ми пишаємось героїзмом, силою духу та мужністю наших ветеранів, які у ті буремні роки звільнили від окупантів рідну землю та багато європейських країн, а згодом у надзвичайно важких умовах відбудували зруйновані міста та села, відродили економічний потенціал, плекали наше мирне майбутнє. Саме на українській землі у роки Другої світової війни визначалася подальша доля людства - тут відбулися одні з наймасштабніших та найбільш кровопролитних битв із ворогом. Неоціненним є внесок українців у спільну перемогу народів Європи над нацизмом", - заявив сьогодні Президент  України Петро Порошенко у своєму вітальному слові до українського народу. 

Кожен із нас вклоняється низько до землі усім нашим ветеранам і тим, хто загинув під час визволення нашої рідної української землі, за їх героїчний подвиг, що житиме у віках!

Категорія: Учням та батькам | Переглядів: 588 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Адреса закладу:
Верба І.А.
19000 Черкаська обл.,
м. Канів, вул. Дніпробудівська, 2

(8-047-36)3-21-36 kanivschool4@ukr.net
Місцезнаходження закладу
sample map