Головна » 2015 » Травень » 22

У ці травневі дні увага громади нашого міста особливо зосереджена на школі. І це не випадково. Адже у кожній сім'ї виховується щонайменше один учень. З нетерпінням чекають у кожній родині на успішне закінчення навчального року, діти мріють про цікавий відпочинок та літні канікули.

Шкільна родина Канівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 Канівської міської ради Черкаської області складається майже із 700 учнів та 55 членів педагогічного колективу. Головне завдання, яке ставлять перед собою педагоги, — надання якісних освітніх послуг нашим учням, тому намагаємось, щоб кожен урок був продуктивним, давав не тільки знання, а й виховував, допомагав виробленню таких життєвих орієнтирів, які б сприяли соціалізації особистості школярів.

Про те, що освіта наразі є пріоритетною сферою життя українського суспільства, а навчання престижним, свідчать перші успіхи на ЗНО та ДПА з української мови і літератури випускників 11-го класу 2015 року. Усі вони підтвердили свої навчальні досягнення та вибороли право здавати наступні іспити.

Найкращі знання та творчий підхід на ЗНО показав Саприга Роман, який отримав 200 балів, що є найвищим результатом.

Переглядів: 537 | Добавив: Admin | Дата: 22.05.2015 | Коментарі (0)

Увага! Переможцем конкурсу "Шукаємо школу-партнера в Європі" серед шкіл України є наша школа! 

Представником, якого запрошено на зустріч учителів із Польщі та України у Варшаву, є вчитель ... Читати далі »

Переглядів: 436 | Добавив: Admin | Дата: 22.05.2015 | Коментарі (0)

Адреса закладу:
Верба І.А.
19000 Черкаська обл.,
м. Канів, вул. Дніпробудівська, 2

(8-047-36)3-21-36 kanivschool4@ukr.net
Місцезнаходження закладу
sample map